Referens 2

 

I fyra år har Maria varit vår dotters dagmamma. En mer ambitiös, kreativ och påhittig dagmamma är det svårt att hitta. Vår dotter har både fått kärlek, glädjefyllda dagar och en enorm trygghet tillsammans med Maria och med dom andra barnen. Bättre verksamhet kan jag inte tänka mig finnas. Du är fantastisk ska du veta. Stort Tack för allt du gjort för oss. ❤️

 

Therese och Andreas Kyrk Gustavsson

 

Referens 1

"Vi har haft Maria som dagmamma till våra pojkar sedan januari 2013. Vi kan inte säga annat än att vi är helnöjda!
Barnen är tillfredställda och harmoniska efter en dag hos sin dagmamma och vi känner oss lugna och trygga med att våra barn har det bra på dagarna. Sedan vi bytte från förskola till dagmamma har VAB-dagarna minskat väsentligt då barnen sällan är sjuka. Vi känner också att vi har mer insyn i vad de verkligen gör om dagarna, hur de mår och alla steg i våra barns utveckling. Barnen får möjlighet att bli sedda och bekräftade i en liten barngrupp vilket har stärkt deras självkänsla och självförtroende. Maria samarbetar nära med två andra dagmammor vilket gör att våra killar har tillgång till åldersanpassade aktiviteter och större gruppaktiviteter när det behövs.

Vi uppskattar särskilt att barnen får vara ute så mycket om dagarna och upptäcka nya platser i staden samt utforska skog och natur. De har fullt med pedagogiska aktiviteter såsom Mulle, "mini-röris", teater och besök på museum vilket är ett fantastiskt privilegium som våra barn erbjuds. Maria lagar maten själv, mycket från grunden och ekologiskt, och barnen älskar den! Genom att Maria använder sig av Förskolappen blir vi ofta uppdaterade med foton och filmer från våra barns dagar och det är jättekul. När det plingar till i telefonen vet man att de är på nya upptåg och man kan genast ta del av det.

För att det ska fungera med att ha dagmamma åt sina barn krävs att samarbetet mellan föräldrar och dagmamma fungerar. Personkemin ska stämma. Vi har känt stor tillit till Maria och hennes familj sedan första dagen. Maria är engagerad, kärleksfull och påhittig och försöker hela tiden hitta de bästa lösningarna för våra barn. Hon är flexibel och tillmötesgående och det är otroligt skönt för oss föräldrar.

Vi kan inte annat än att rekommendera familjedaghemmet Skruttungarna och säga att alla barn som får vara en skruttunge hos Maria under sin uppväxt har tur"!

/Magdalena och Erik Hedgren